Alle bijdragen van Connie Franssen (laatste eerst)

door Connie Franssen

De Hectare Cultuur, kent u die uitdrukking? Hoe is het er toch mee? Gelukkig bloeit er van alles buiten de Hectare Cultuur, anders zou ons lieve polderlandschap wel erg kaal worden.

 

Lees meer...

door Connie Franssen 

Per 1 januari zijn zorg, jeugdhulpverlening en arbeidsparticipatie overgedragen naar de gemeenten. Onderdeel van een grote bezuinigingsoperatie die nodig is om zeker te stellen dat er over tien jaar nog steeds zorg geleverd kan worden. Mensen die ondersteuning nodig hebben, kunnen per 1 januari terecht bij wijkteams met professionals.   Dat er nog aardig wat vragen en onzekerheden zijn, bleek tijdens een drukbezocht DebatCafé ‘Zorgen om de Zorg’ op 14 januari in de Nieuwe Bibliotheek.

Lees meer...

door Connie Franssen

Per 1 januari zijn zorg, jeugdhulpverlening en arbeidsparticipatie overgedragen naar de gemeenten. Pittige taken die ook nog ’s met met zestien miljard euro minder uitgevoerd moeten worden. Wat betekent dat voor de kwaliteit van de dienstverlening? Op 14januari gaat het maandelijks DebatCafèin de Nieuwe Bibliotheek over Zorgen om de Zorg.

 

Lees meer...