Vindt u onafhankelijke, diepgravende informatie over Almere belangrijk? Neem dan nu een abonnement op Almere Diep voor 35 euro

Welkom

Almere Diep is een site die diepgravende informatie biedt over alles wat in brede zin met Almere te maken heeft. Daarnaast wil Diep een platform zijn voor discussie over de ontwikkelingen in de stad.  

Elke werkdag wordt er nieuwe content op de site geplaatst.  

De artikelen zijn gebaseerd op eigen onderzoek en interviews. Verder bestaat de inhoud uit columns, essays, andere opiniërende teksten en satirische cartoons.  Almere Diep wil prikkelen en stof geven tot nadenken en discussie.  Lezers kunnen op de artikelen reageren of zelfs een volledig artikel ter plaatsing aanbieden.

Ter kennismaking kunt u gedurende een maand Almere Diep gratis en vrijblijvend lezen. Wilt u op de hoogte blijven van Almere Diep meldt u dan vrijblijvend eenmalig aan.  Daarmee maakt u kans op een gratis jaarabonnement.

Almere Diep ontvangt geen subsidie of andere vorm van steun van de (lokale) overheid en is grotendeels afhankelijk van abonnementsinkomsten. Draagt u een onafhankelijke, diepgravende nieuwsvoorziening voor Almere een warm hart toe, word dan lid! Een jaarabonnement kost slechts 35 euro. Dat is nog geen 70 cent per week!

Reacties

Log in of maak een profiel aan op deze site
Als je inlogt of een profiel aanmaakt op deze site kun je sneller reageren en worden je reacties automatisch geupdate met je nieuwe gegevens als je die aanpast. log nu in/schrijf je nu in 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld