Vindt u onafhankelijke, diepgravende informatie over Almere belangrijk? Neem dan nu een abonnement op Almere Diep voor 35 euro

Gemeenteraad verdeeld over vreemde “vogels”

door Ha Chi Kidee
film Ernestine Kossmann

Door een onthulling van Almere Diep-redacteur Ernestine Kossmann is er verdeeldheid ontstaan in de gemeenteraad. Niet een partij lijkt het met een andere eens te zijn. Kossmann ontdekte en filmde aan de rand van het Weerwater namelijk een  bijzondere kolonie.


GroenLinks meldde dat deze vreemde “vogels” geen vogels zijn. De VVD stelde direct dat als de markt hier behoefte aan had, ze geen bezwaar had.

Een woordvoerder van de PVV constateerde dat het hier om islamitische nep-pinguins ging en dat dit bewees dat er niet naar de Almeerse burgers geluisterd werd. De SP bestreed dit maar zei wel dat als de kolonie verband hield met de Europese Unie zij het een moloch vond.  
De PvdA wil dat er een werkgroep ingesteld gaat worden die onderzoek gaat doen naar de mogelijkheid dat er een werkgroep moet komen die het gaat onderzoeken.
Nico van Duijn (Leefbaar Almere) zei onderkoeld dat hij voor de nuance is maar de pinguins echt zwartwit zijn.
Desgevraagd meldde AlmerePartij/OPA dat ze niet weten waar het over het gaat.




Reacties

Log in of maak een profiel aan op deze site
Als je inlogt of een profiel aanmaakt op deze site kun je sneller reageren en worden je reacties automatisch geupdate met je nieuwe gegevens als je die aanpast. log nu in/schrijf je nu in 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld