Alle bijdragen van Frits Huis (laatste eerst)

In het gebouw van de Tweede Kamer staat een borstbeeld van Joop den Uyl. Volgens een artikel in Het Parool hebben VVD’ers de gewoonte om na de lunch een pakje boter op het hoofd van den Uyl te leggen. Dat deed terugdenken aan een stukje dat Frits Huis in 2007 schreef.

Lees meer...

door Frits Huis

Daar stonden we dan. Vier groepjes op de Hollandse Dreef. Een handjevol ambtenaren, twee handenvol bewoners, een man of zes van de aannemer die op last van De Rijdende Rechter vijf bomen gingen kappen en last but not least een delegatie van mr. Frank Visser waarvan presentatrice Jetske van der Elsen het boegbeeld was.

Lees meer...

De Hectare Cultuur is een belangrijk onderdeel van het gemeentelijk cultuurbeleid. Zowel in aandacht als in budget. Hectare Cultuur is een nieuw concept voor het gebouw De Kunstlinie. In dat gebouw aan het Weerwater is nu alleen  Schouwburg Almere gevestigd. 

Er is lang en veel over de Hectare Cultuur gesproken. Op 25 maart hoort de gemeenteraad  wat de plannen zijn. Kort daarna zal een besluit worden genomen over de Hectare Cultuur.

In de schouwburg interviewde  Almere Diep wethouder cultuur Frits Huis.

 

camera, regie en montage Theo Faber
interview en redactie Mario Withoud


Reacties

door Frits Huis

De twaalfde Nooit Meer Auschwitz lezing in het Koninklijk Instituut voor de Tropen als hoogtepunt van de week? Merkwaardig, maar wel waar.

 

 

Lees meer...   (1 reactie)