Alle bijdragen van Marc van Rooij (laatste eerst)

door Marc van Rooij

Integriteit is een heet hangijzer dat terecht volop in de belangstelling staat.
Vooral rondom de overheid, politiek en ambtenarij,  gaat het regelmatig over wat integriteit is en wat het zou moeten zijn.
In de afgelopen maanden heb ik, naar aanleiding van eigen ervaringen, mij verdiept in het onderwerp integriteit.  Dat ben ik uiterst interessant gaan vinden. Zeker met de vele integriteitdossiers die de revue gepasseerd hebben en nu nog spelen. In mijn zoektocht kwam ik deze tekst tegen op het internetLees meer...

door Marc van Rooij

Integriteit is een groot goed. In het afgelopen jaar heb ik mij verdiept in het gebied waar het bestuursrechtelijke en het civielrechtelijke elkaar raken en kruisen. Daarbij ontdek ik interessante zaken.

 

 

Lees meer...   (3 reacties)

door Mario Withoud

foto's :Theo Faber en Marc van Rooij

Woensdag 7 januari, 19:35 uur

Sinds het middaguur heb ik geen nieuws gezien of gehoord. Ik hoor pas na het  avondeten dat er die middag in Parijs terreurdaden zijn gepleegd tegen de redactie van Charlie Hebdo.

 

 

 

 

Lees meer...