Alle bijdragen van Theo Faber (laatste eerst)

door Theo Faber en Mario Withoud

Hoe zou Almere er uit zien zonder cultuur? Een paar Almeerders geven hun mening daarover.

 

 

 

Lees meer...

door Theo Faber en Mario Withoud

In het  WTC gebouw Almere, sprak Mario Withoud met diverse mensen over Almere en hun werk. Ook met Marcel Cools mede-eigenaar van het Almeerse Proficam Media Producties.

Lees meer...

camera en montage: Theo Faber

redactie: Mario Withoud

Momenteel is er in Almere geen lokale omroep.  Donderdagavond 2 april presenteerden twee gegadigden om Almeerse stadsomroep te worden hun plannen aan de gemeenteraad. Media 036 en Omroep Almere. Onderstaand een gefilmd verslag.

Lees meer...   (1 reactie)

door  Theo Faber

Na een week 'logeren' in het WTC werd Mario Withoud vrijgelaten door gedeputeerde Bert Gijsberts

 

Reacties

Door: Mario Withoud & Theo Faber

Bert Gijsberts is nu nog gedeputeerde van de provincie Flevoland. In zijn lange loopbaan bezocht hij menig kantoorgebouw. In dit gesprek geeft Bert Gijsberts zijn mening over het WTC in Almere.

 

Reacties

Door: Mario Withoud & Theo Faber

Op de laatste dag van zijn gevangenschap spreekt Mario met Wolter Tjeenk Willink van Traffic Builders, dat kantoor houdt op de 30ste en 31ste verdieping van WTC Almere. 

Reacties

Door: Theo Faber & Mario Withoud

Mario Withoud verblijft een week lang dag en nacht in het WTC Almere. Gedurende dat verblijf spreekt hij verschillende mensen. Ook sprak hij Celinha Heinrichs, die onder meer antwoord geeft op de vraag of Almere zichzelf 'goed verkoopt".

 

 

 

Reacties (1)

Door: Theo Faber

Hoofdredacteur Mario Withoud is op reportage. Daarvoor trok hij niet weg naar een ver oord maar naar de 30e verdieping van het WTC in Almere.

Reacties

In deze tijd van bomen kappen in de Kruidenwijk, conflicten tussen mensen, groepen, levensovertuigingen en volken een gepaste vertelling. Een vertelling die vast al eeuwen oud is en van generatie op generatie doorverteld is.

 

 

Lees meer...   (3 reacties)

door Theo Faber

Het moet 1973 zijn geweest. Naast het reguliere werk overdag, was ik (hobby) in de avonduren operateur in het Cinerama theater in Amsterdam.

 

Lees meer...

In deze tijd van bomen kappen in de Kruidenwijk en conflicten tussen, mensen, geloofsbelijdenissen, levensbeschouwingen een gepast verhaal.

Lees meer...

waar:               Dooijes Binnehuis, Katernstraat 8, Almere

wanneer:         25 januari tot en met 28 februari 2015

Lees meer...

door Mario Withoud  foto's Theo Faber

Zondagmiddag 25 januari werd een dubbelexpositie geopend bij Dooijes Binnenhuis.Bij de opening waren onder meer aanwezig burgemeester Jorritsma, PvdA-fractieleider John van der Pauw en Frank Langedijk van creatieve broedplaats De Voetnoot.

 

Lees meer...

door Mario Withoud

foto's :Theo Faber en Marc van Rooij

Woensdag 7 januari, 19:35 uur

Sinds het middaguur heb ik geen nieuws gezien of gehoord. Ik hoor pas na het  avondeten dat er die middag in Parijs terreurdaden zijn gepleegd tegen de redactie van Charlie Hebdo.

 

 

 

 

Lees meer...