Alle bijdragen van TiepType van Diep (laatste eerst)

door TiepType van Diep

Even terugdenkend aan januari toen ik schreef:
‘Hoe boeiend kan ik zijn, wanneer ik iets schrijf? Is het mijn naam die nieuwsgierig maakt? Is het de inhoud die moet boeien?

 


Lees meer...   (9 reacties)

door: TiepType van Diep

Gisteren, toen de zon even om het randje van de Carltontoren piepte om Almere in een prachtige gloed te zetten en mij daardoor te wekken uit mijn mijmeringen, heb ik er een gezien.

Lees meer...

door TiepType van Diep

Hectare cultuur? Almere is 13000 hectare cultuur en dan reken ik het water nog niet eens mee!

 

Lees meer...   (11 reacties)

door TiepType van Diep

Met verbazing lees ik met name op Facebook, de berichten over wedstrijden die onder andere in het creatieve segment worden gepresenteerd.

 

 

Lees meer...   (2 reacties)

door TiepType van Diep

Ik ben Almeerder, ingezetene van de blij-dat-we-nog-bestaan provincie Flevoland. Ik ben er trots op onderdeel te zijn van een prachtig stukje Nederland. Het ‘volk van over de brug’, kan maar moeilijk begrijpen waarom je als blije burger in Almere kunt vertoeven en genieten van alles wat Almere en de haar omringende provincie te bieden heeft. 

Lees meer...

door TiepType van Diep


En dan krijg je een opvallend mailtje tussen al de andere mails op zo’n eerste dag van het nieuwe jaar. Het is 1 januari 2015 en mijn mailbox zit vol. Met een brak gevoel van de avond ervoor,  die  heel veel langer duurde dan de langste nacht volgens de astronomische kalender, begin ik met lezen.

 

 

Lees meer...